Jochem en Sandra op Nationaal Verkeersexamen

Jochem van Gelder en Sandra Schuurhof blazen het tv-evenement Het Nationaal Verkeersexamen nieuw leven in op SBS 6. Op 6 oktober is weer te zien hoe BN’ers het theoretische gedeelte van het verkeersexamen afleggen. Dat heeft SBS maandag laten weten. Dit keer strijden vier mannen tegen vier vrouwen. Zo zitten SBS 6-weerman Piet Paulusma en Oh Oh Cherso’s Robert Minderhoud in het mannenteam en Antje Monteiro en Judith Osborn in het vrouwenteam.

De andere mannen die meedoen zijn Christijan Albers en Frits Huffnagel en Pearl Jozefzoon en Peggy Vrijens maken het vrouwenteam compleet.

Het Nationaal Verkeersexamen was in 2008 voor het laatst op televisie en werd toen gepresenteerd door Tooske Ragas en Viktor Brand. Er keken slechts 574.000 mensen naar de avondvullende show en daarom bleef een vervolg lange tijd uit.

In voorgaande jaren werd de tv-show beter bekeken. Zo keken er in het jaar 2005 nog 1,5 miljoen mensen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen