Nieuw logo voor Sky Radio

Foto: RadioSky Radio, de vierde radiozender van Nederland, vernieuwt haar logo. De toevoeging ‘radio’ verdwijnt naar de achtergrond en de frequentie is helemaal verdwenen. Dat heeft de zender donderdag laten weten. Het logo moet frisser en optimistischer overkomen. “Sky is in het nieuwe logo groter gemaakt dan radio en de frequentie is verdwenen: iedereen weet Sky inmiddels te vinden op 101 FM, internet of via mobiel. Wat blijft is de herkenbare kleurencombinatie van marine en lime.

Sky Radio-baas Philip Alberdingk Thijm is enthousiast over de verandering. “Vorig jaar werden de jinglepakketten al passend gemaakt bij de huidige muziekstijl. Nu is het tijd om het nieuwe gevoel ook in de visuele uitstraling van merk gestalte te geven.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen