Idols-talent Floortje Smit in The Voice of Holland

Floortje Smit, die tweede werd in Idols 3, heeft auditie gedaan voor The Voice of Holland 3. De beelden zijn vrijdagavond te zien op RTL 4. Dat meldt De Telegraaf donderdag. Smit treedt in de voetsporen van andere Idols-kandidaten die de weg naar The Voice vonden. Zo waren in de aflevering van afgelopen zaterdag al Idols-gezichten Ivan Oosterloo en Ron Link te zien. Raffaëla Paton, die Floortje in 2008 achter zich liet in de Idols-finale, deed mee aan de eerste editie van The Voice. 

De 29-jarige Smit is sinds ze tweede werd in Idols niet helemaal verdwenen uit de showbizz. Zo bemachtigde ze de hoofdrol in de musical We Will Rock You en deed ze mee als kandidaat aan Sterren Dansen op het IJs.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen