Henny Huisman onderhandelt met TROS

Henny Huisman onderhandelt met de TROS over zijn nieuwe tv-idee Kill the Band. Dat vertelt de presentator in weekblad Story. Kill the Band is volgens Huisman ‘de nieuwe The Voice of Holland’. “Ik zocht een producent die vaker muziekprogramma’s maakt. Daarom zit ik nu rond de tafel met Frank Timmer. Hij doet onder meer alle tv-programma’s met Volendamse artiesten als Jan Smit en Nick en Simon. We zijn samen in onderhandeling met de TROS“, vertelt de televisiemaker.

Huisman hoopt de tv-show zelf te mogen presenteren. “Het liefst doe ik dat natuurlijk zelf. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan! En ik weet waarover ik praat. Want behalve presentator ben ik ook muzikant.

John de Mol heeft zijn tv-idee eerder al afgewezen. “John ziet er niks in. Aan de andere kant zei John ook dat hij misschien ‘nee’ zei tegen een wereldidee. En dat geeft me hoop.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen