Ben Saunders hoopt op snelle internationale doorbraak

The Voice of Holland-winnaar Ben Saunders hoopt dat zijn internationale doorbraak nu echt nabij is. Dat vertelt de zanger in TROS Kompas. Saunders heeft ook zijn nieuwe album in het buitenland uitgebracht. “Met mijn vorige plaat is dat ook gebeurd en dit keer willen we het wat groter aanpakken. Natuurlijk zou het fantastisch zijn om internationaal voet aan de grond te krijgen, maar je hebt een lange adem nodig, want een naam opbouwen in het buitenland doe je niet binnen een paar dagen.

Verder is een uitgekiende planning heel belangrijk, vertelt hij. “We nemen er ruim de tijd voor en hopen dat het gaat lukken! Die eerste cd klonk redelijk gepolijst. Daar is niks mis mee, maar nu wilde ik het wat rauwer.”

Dat is goed gelukt, mede dankzij een band die precies begreep welke kant ik op wilde. Op mijn nieuwe plaat hoor je soul met een rafelrandje. Inderdaad: lekker ‘smerige’ soul.”

De tweede winnaar van The Voice of Holland, Iris Kroes, is al in de vergetelheid geraakt. Zelfs presentatrice Wendy van Dijk bekende geen enkel idee te hebben hoe haar debuutsingle heet.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen