Hans Kazàn wilde The Price is Right presenteren

Hans Kazàn vindt het jammer dat SBS 6 niet hem, maar Eddy Zoëy koos voor de dagelijkse spelshow The Price is Right. Dat zegt de goochelaar in weekblad Privé. Kazàn was jarenlang het gezicht van de show bij RTL 4, dat het uitzond onder de naam Prijzenslag. “Ik had het zo leuk gevonden het weer te mogen doen, daar maak ik geen geheim van. Ik was dé presentator van Prijzenslag, heb 880 afleveringen gemaakt. Ik heb zelden een programma gehad dat zó bij me paste.

SBS 6 koos echter voor Zoëy. “Vraag me niet of ik hem een geschikte presentator voor The Price is Right vind, daar ga ik geen antwoord op geven. Er is in elk geval ook een andere vorm aan de show gegeven. Erg jammer, dat meen ik absoluut.”

De productie benaderde Kazàn wel. “Ik hoorde dat de productie op zoek was naar mensen die nog weten hoe bepeaalde spellen werkten. Via via kwamen ze bij mij: ‘Weet je nog hoe de zevenklapper werkt?’ Natuurlijk weet ik dat. ‘Ze kunnen me altijd bellen’, zei ik nog. Maar ik heb nooit meer iets gehoord.”

Kazàn treurt. “Ik heb het altijd met waanzinnig veel plezier gedaan. Ik heb nóg contact met de mensen van de vloer.”

Overigens is The Price is Right weinig succesvol. Er keken woensdag slechts 201.000 mensen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen