‘Emile en Estelle moeten geld terugvragen aan adviseurs’

Emile Roemer en Estelle Cruijff moeten geld terugvragen aan hun PR-adviseurs na hun mislukte tv-optredens. Dat stelt Peter van der Vorst in zijn column in Televizier. Ironisch genoeg komt zijn column over sterren die blunderen op tv juist uit in de week waarin hij zelf faalde toen hij op Nederland 1 tegenover Geert Wilders zat. “Wat hebben Emile Roemer, de Britse prins Harry en Estelle Cruijff met elkaar gemeen? Ze donderden allemaal in dezelfde week van hun voetstuk“, schrijft hij.

Roemer deed het volgens critici niet zo goed in zijn eerste tv-debat. “De sympathieke Roemer ging onderuit tijdens het premiersdebat op RTL 4. Hij was nerveus, warrig en niet opgewassen tegen de aanvallen van zijn tegenstanders. Het slechte optreden kostte hem direct flink wat zetels in de peilingen.”

‘Minstens zo pijnlijk’ vond Van der Vorst het Estelle Cruijff-interview in Shownieuws. “Waarschijnlijk hoopte Estelle, die ik persoonlijk graag mag, dat iedereen na dit interview meer begrip voor haar zou hebben. Maar dat pakte anders uit. Ze liet zich verleiden tot negatieve uitspraken over haar ex Ruud Gullit en hing te veel het slachtoffer uit, waardoor ze juist werd beschimpt en uitgelachen.”

Van der Vorst vindt het ‘geen handig optreden’ van de beroemdheden, “die overigens goedbetaalde adviseurs en mediastrategen in dienst hebben, die hen voor dit soort misstappen zouden moeten behoeden.

Als ik Estelle, Emile of Harry was, zou ik m’n geld terugvragen, al blijf je natuurlijk ook als politicus, glamourgirl en prins zélf verantwoordelijk voor je daden.”

Toen Van der Vorst deze week in 1 Voor De Verkiezingen zat, vond Wilders dat hij ‘domme vragen’ stelde. Later gaf de presentator toe dat zijn optreden niet sterk was.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen