Guus Meeuwis gunt Linda de Mol Televizier-Ring

Foto: Roy BeuskerGuus Meeuwis hoopt vooral voor Linda de Mol dat Ik Hou Van Holland er dit jaar met de Gouden Televizier-Ring vandoor gaat. Dat vertelt de teamcaptain op Radio 538. Meeuwis, die zelf niet bij het gala is, duimt voor de makers. “Linda wil hem winnen ook. Daarom moet zij hem ook gewoon krijgen. Jeroen en ik zouden het voor haar heel tof vinden en voor ons zelf stiekem een beetje. Als ik eerlijk ben vind ik het heel leuk als Ik Hou Van Holland eindelijk na al die seizoenen de Televizier-Ring wint.”

Er wordt maar één Ring uitgereikt. “Ik denk dat Linda hem dan wel mag dragen. Ik ben er als laatste bijgekomen, hè, dan mag ik hem misschien op dinsdag 21 november van 15.00 tot 19.00 uur de Ring om. Zoiets.”

Hij roept men op om te stemmen. “Men moet op Ik Hou Van Holland stemmen omdat het al tien seizoenen lang constant ontzettend veel kijkers trekt op zaterdagavond en dus blijkt dat het programma een groot succes is. En niet zomaar in één keer, maar al langere tijd behoort het tot de top van de Nederlandse televisie.”

Het Gouden Televizier-Ring Gala is op 19 oktober te zien op Nederland 1.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen