De Wereld Draait Door blikt terug op Super Saturday

Foto: SBSMatthijs van Nieuwkerk blikt vrijdag in de media-aflevering van De Wereld Draait Door terug op de tv-strijd Super Saturday. Hij heeft daarvoor Reinout Oerlemans uitgenodigd. Dat heeft de VARA vrijdag gemeld. Super Saturday was de naam van de eerste slag in de zaterdagavondstrijd tussen Nederland 1’s Strictly Come Dancing, RTL 4’s Beat the Best en SBS 6′ Sterren Springen op Zaterdag. Zowel de Nederland 1-titel als de SBS 6-titel zijn afkomstig van Oerlemans’ Eyeworks. 

De grote winnaar van de tv-strijd werd Gerard Joling met Sterren Springen op Zaterdag. Vier weken lang liet hij de concurrentie, en daarmee ook het door Oerlemans gepresenteerde Nederland 1-programma, achter zich.

De andere gasten in DWDD zijn tafelheer Ali B, Zomergasten-host Jan Leyers en Sanne Wallis de Vries, die voor het eerst Boer Zoekt Vrouw heeft gekeken.

DWDD is om 19.30 uur te zien op Nederland 3.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen