Comedy Central voortaan zes uur langer per dag

De uitzenduren van Comedy Central worden drastisch uitgebreid. Vanaf maandag begint de tv-zender al om 9.00 uur, zes uur eerder dan nu. Dat heeft ze vrijdag bekendgemaakt. Comedy Central hoopt met de uitbreiding kijkers te winnen. “Door de kracht van humor is Comedy Central uitgegroeid tot de negende zender van Nederland. Het is onze ambitie om nog verder te groeien door middel van een heldere week- en speciale weekendprogrammering“, zegt manager Maurice Hols.

De zender die vijf jaar geleden in Nederland werd geïntroduceerd, heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt. “Zo waren de eerste zes maanden van 2012 de meest succesvolle sinds de lancering en steeg het marktaandeel in deze maanden met maar liefst 46 procent ten opzichte van 2011 in de doelgroep 18 tot 34 jaar“, aldus de zender.

Programma’s op Comedy Central zijn onder meer Anger Management met Charlie Sheen, South Park en nieuwkomer Men at Work.

De uitbreiding gaat ten koste van kinderblok Kindernet.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen