Wolter Kroes en Kleine Viezerik dirigeren in Maestro

Wolter Kroes en Kleine Viezerik zijn de eerste twee bekende Nederlanders die vanaf 8 november gaan proberen om een groot klassiek orkest te dirigeren in het nieuwe AVRO-programma Maestro. Dat heeft de omroep laten weten. In de nieuwe tv-show van presentator Frits Sissing strijden acht BN-ers met een passie voor klassieke muziek om de titel Maestro. Ze gaan de uitdaging aan om zich in acht weken te ontwikkelen tot dirigent van het symfonieorkest Holland Symfonia.

Binnenkort maakt de AVRO de zes andere kandidaten bekend. Het programma is van 8 november tot en met 27 december iedere donderdagavond om 20.30 uur op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen