Bert van Marwijk aan de slag voor NOS

De NOS voegt Bert van Marwijk toe aan de selectie van ‘huisanalytici’ voor het Champions League-toernooi. Ook zal hij dit seizoen een aantal keer aanschuiven bij Studio Voetbal. Dat heeft de omroep vrijdag laten weten. Van Marwijk maakte deze maand zijn debuut bij het Champions League-treffen tussen Ajax en Dortmund. “De samenwerking beviel zo goed dat deze nu een permanent vervolg krijgt. Zijn eerstvolgende NOS-optreden is bij het duel Ajax – Real Madrid op 3 oktober.”

De voetbalkenner was tot en met afgelopen zomer bondscoach van het Nederlands elftal. Hij zat in totaal 52 wedstrijden op de bank bij Oranje, waarvan hij er maar liefst 34 winnend afsloot. Dit maakt hem tot één van de meest succesvolle bondstrainers ooit.

Behalve Van Marwijk, maken ook Jan van Halst, Youri Mulder en Edwin van der Sar deel uit van de Champions League-equipe van de NOS.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen