Ben Saunders vindt Shownieuws te ver gaan

Geplaatst op wo 05 sep 2012 om 10:36

Ben Saunders vindt dat Shownieuws te ver ging in de berichtgeving over zijn privéleven. Dat geeft de zanger aan in Spits. De SBS 6-rubriek probeerde wel heel dicht bij zijn privéleven te komen. “Eerder dit jaar wilde ik mijn moeder thuis opwachten toen ze uit het ziekenhuis kwam. Kom ik daar aan, staat Shownieuws al op de stoep! Dat gaat me echt te ver, laat mijn moeder lekker rustig thuiskomen. Maar de meeste BN’ers, als die een camera zien, lopen ze er naartoe voor een praatje.

Zelf heeft Saunders geen zin in die aandacht. “Veel BN’ers bellen zélf naar de roddelbladen, zo van: ’Hey ik ga op vakantie, komen jullie foto’s maken?’ Dat doe ik absoluut niet. Ik begin daar niet aan, ik wil alleen aandacht als het om de muziek gaat.

Bovendien laat hij zich ook niet lenen voor de vele BN’er-shows op tv. “Als ik kijk naar zo’n Sterren Springen, vraag ik me echt af waarom die mensen daaraan meedoen. Ik heb geen idee of ik daar ook voor gevraagd ben, want mijn management weet toch al dat ik nee zeg.”

Ik wil niet zo’n zanger worden die iedereen kent, maar van wie niemand ook maar één liedje kan meezingen. Dan ben je in mijn ogen geen zanger meer.
19 Reacties op “Ben Saunders vindt Shownieuws te ver gaan”


 1. ome H

  Ik kan me geen enkel liedje van BS voor de geest halen …..

 2. Joost

  Moet eerlijk bekennen dat ik ook geen enkel liedje ken van Ben Saunders. Beetje gevalletje van zo’n zanger die iedereen kent, maar van wie niemand een liedje kent :).

 3. Anoniem

  Denk zo`n 17 miljoen inwoners in dit land ook niet !

 4. Grady

  Hij heeft wel gelijk. WTF is er mis met BN’ers die naar zulke rattenrubrieken bellen als ze op vakantie gaan?

 5. A.v.Wijk

  Eerst mee lachen en dan janken

 6. SvdH

  Zelfde geldt voor kijkers van Shownieuws. Hoe sneu ben je als je kijkt naar een programma dat dingen uitzendt als de thuiskomst van de moeder van een winnaar van een talentenjacht. In- en intriest.

 7. Frits Bom

  Ik vind het maar een drugsaap. Wat moet er in godsnaam allemaal gebeurd zijn wil je jezelf zo toetakelen?

 8. Robin

  Ben Saunders is zelf ook zó’n zanger dan iedereen kent maar geen lied kan opnoemen.. Al heeft hij wel gelijkt over sommige BNers

 9. Mark

  Ik ken 1 nummer: Kill For A Broken Heart. Zo succesvol is ie dus. Alle laatste singles van dit jaar en vorig jaar zijn allemaal geflopt.

 10. Anoniem

  Ik weet niet eens meer via welke talentenjacht hij bekend is geworden.

 11. Gedrocht

  @Mark

  Wijffie hou is op met dat slappe gelul zeg! Oeffff

 12. Olga

  @ Frits Bom: Tattooritis heet dat. Is stoer.

 13. Gedrocht

  @Olga

  Hokkie waar bemoei je je mee?

 14. Ronald

  Ik moet zeggen, hij zegt verstandige dingen.
  Geen gedoe om aandacht, gewoon bij je muziek houden.
  Zou ik BNner zijn zou ik ook krankjorum worden van die paparazzi losers.

 15. Ronald

  SvdH. In-en intriest zijn talentenshows zeker. Zeker als er iemand wint. Dan krijgt deze een huldiging in zijn/haar woonplaats. Waarom? Om dat hij/zij zo’n show met een liedje van iemand anders won. Alsof het een Olympische sporter is ofzo. (zelfs die verdienen niet zo makkelijk een huldiging). Wie is er dan bij? Juist, Shownieuws. Ik vind dat echt zum kotzen. Emmers vol.

 16. Anoniem

  volgens mij twittert hij dat hij voor het ziekenhuis stond. Hij twittert namelijk alles

 17. Marc

  Ik vindt shownieuws ook te ver gaan. Sandra staat erbij alsof er nog “iets inzit”.
  Wiebeldoos.

 18. Vunzige Bertje

  Ik wil er bij Sandra anders ook wel eens in zitten.

 19. Marc

  @Bertje, Vuns die je bent…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.