Ben Saunders vindt Shownieuws te ver gaan

Ben Saunders vindt dat Shownieuws te ver ging in de berichtgeving over zijn privéleven. Dat geeft de zanger aan in Spits. De SBS 6-rubriek probeerde wel heel dicht bij zijn privéleven te komen. “Eerder dit jaar wilde ik mijn moeder thuis opwachten toen ze uit het ziekenhuis kwam. Kom ik daar aan, staat Shownieuws al op de stoep! Dat gaat me echt te ver, laat mijn moeder lekker rustig thuiskomen. Maar de meeste BN’ers, als die een camera zien, lopen ze er naartoe voor een praatje.

Zelf heeft Saunders geen zin in die aandacht. “Veel BN’ers bellen zélf naar de roddelbladen, zo van: ’Hey ik ga op vakantie, komen jullie foto’s maken?’ Dat doe ik absoluut niet. Ik begin daar niet aan, ik wil alleen aandacht als het om de muziek gaat.

Bovendien laat hij zich ook niet lenen voor de vele BN’er-shows op tv. “Als ik kijk naar zo’n Sterren Springen, vraag ik me echt af waarom die mensen daaraan meedoen. Ik heb geen idee of ik daar ook voor gevraagd ben, want mijn management weet toch al dat ik nee zeg.”

Ik wil niet zo’n zanger worden die iedereen kent, maar van wie niemand ook maar één liedje kan meezingen. Dan ben je in mijn ogen geen zanger meer.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen