‘Wilfred Genee en Johan Derksen te vaak op tv’

De lage kijkcijfers van de nieuwe sportrubriek RTL Sport Inside op RTL 7 kunnen wel eens te maken hebben met het feit dat Wilfred Genee en Johan Derksen al te vaak op televisie zijn. Dat schrijft tv-recensent Marcel Peereboom Voller in De Telegraaf. Genee is presentator en Derksen deskundige in de vooravondshow. “Het duo is nu vaker op televisie dan de gemiddelde lijsttrekker van een politieke partij. En dat is vaak! Misschien zijn we ook wel even Genee en Derksen zat.” 

En toch is de rubriek an sich wel aardig, vindt Voller. “In een Boulevardachtige setting wordt het ene na het andere onderwerp afgehandeld, afgewisseld met vaste rubriekjes. Het half uur kijkt lekker weg en gaat in een ijltempo,waarbij Wilfred Genee het record snel praten op Matthijs van Nieuwkerk probeert te veroveren.

Een wedstrijd die hij overigens niet zal winnen, vervolgt hij. “Een nogal beeldvervuilende balk geeft aan welke onderwerpen aan bod komen. Het ziet er niet uit, maar zo kun je wel je eigen zapmomenten inbouwen.”

Vanwege haar aanvangsttijdstip, zeven uur, kon RTL Sport Inside dinsdag de eerste beelden van een Oranje-training laten zien. “Er zijn altijd kijkers die dat belangrijk vinden en zo zullen deze hapklare sportbrokken uiteindelijk wel een plekje veroveren tussen al die andere sportprogramma’s.

Er keken dinsdag 122.000 mensen naar RTL Sport Inside.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen