‘PowNews wilde Willem Holleeder binnenhalen’

Geplaatst op Wed 05 Sep 2012 om 11:16

Willem Holleeder is in gesprek geweest met omroep PowNed om aan de slag te gaan voor de nieuwsrubriek PowNews. Dat zei Evert Santegoeds woensdag op 538. PowNews wilde de oud-crimineel strikken als politiek reporter. “Daar zijn de mannen toen niet uitgekomen door de aangeboden periode van het contract. PowNed wilde het alleen maar rond de verkiezingen van 12 september doen en Holleeder wilde er vol voor gaan en zich voor langere tijd aan de omroep binden. Dat zat er dus niet in.” 

Het had volgens showkenner Santegoeds ook onwerkbaar geweest. “Het Binnenhof en de lijsttrekkers die zich opmaken voor de verkiezingen van volgende week zijn ontsnapt aan een kleine ramp. Holleeder achter je aan wanneer je je als fractieleider met je aktetasje een weg baant van de informateur naar de auto, daar moet je eigenlijk niet aan denken.”

Het was de bedoeling dat Holleeder dat samen met Rutger Castricum zou gaan doen. “Er heeft op het kantoor van PowNed in Amsterdam Oost wel degelijk een gesprek plaats gevonden tussen Holleeder, Dominique Weesie en Rutger Castricum.

PowNews is sinds maandag weer elke werkdag te zien op Nederland 3.
10 Reacties op “‘PowNews wilde Willem Holleeder binnenhalen’”


 1. SvdH

  Santegoeds heeft een duim dikker dan zijn kop, dus de vraag is of dit waar is.

 2. LL

  Ik vind het maar vreemd,die Holleeder-geilheid. Vooral BN-ers willen maar al te graag met hem geassocieerd worden, want dat is spannend , ofzo.

 3. K.Baal

  Lekker geloofwaardig allemaal. Is Holleeder nu ineens een heilige? Zou het klooster maar ingaan.Zie je tegenwoordig wel vaker.

 4. Broos

  Oef, was ik toch ven bang dat PowNews onder een ethische ondergrens zou duiken zeg. En dat voor een omroep (of lekkere-gekke-jongens-en-meisjes-club) die toch staat voor kwaliteit, ethiek en schoonheid.

 5. Den Draaiert Joost

  Ik snap niet dat mensen met dit sujet geassocieerd willen worden. Het is een afperser, moordenaar en oplichter. Daar komt nog bij dat hij in de jaren 70 ook nog mijn yamaha brommert bij het Mercatorplein in Amsterdam
  heeft gestolen.

 6. Frans

  PowNews en Holleeder: patsers onder elkaar.

 7. Marc E. Putto

  Lijkt me een aardige vent die Holleedert,

 8. k:Alex

  Zou wel leuk zijn, dan gaven die politici teminste een keer fatsoenlijk antwoord…

 9. Levi

  Bizar dat er zoveel aandacht aan Holleeder wordt geschonken. Net als die Lange Frans die een plaat met hem opneemt. Hoe kom je erop? Die man verdient geen mooi leven en zij helpen hem juist.

 10. rob linssen

  Zo zie je maar weer: misdaad loont!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.