Tv-soap over megagezinnen terug op Nederland 1

Foto: NCRVNa het succes in december, komt de NCRV dit jaar in dezelfde maand terug met de dagelijkse soap Een Huis Vol over de megagezinnen Baumgard en Deijs. Dat heeft de omroep laten weten. Vorig jaar maakte de Nederland 1-kijker voor de eerste keer kennis met de grote families en zagen ze hoe het leven er in een gezin met twaalf kinderen aan toe gaat. Ook in de nieuwe serie staan ze centraal. “Hoe gaat het nu met ze en wat hebben ze het afgelopen jaar allemaal meegemaakt?

Een Huis Vol was vorig jaar een paar weken te zien in de vooravond van Nederland 1 en dat zal dit jaar niet anders zijn. De eerste aflevering staat gepland op 17 december, om 19.30 uur. De soap vult drie uitzendweken.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen