Zes grootste politiek leiders in debat bij Knevel en Brink

Het eerste tv-debat met de zes grootste politieke kopstukken in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen is donderdagavond in Knevel & Van den Brink. Dat heeft de EO dinsdag laten weten. Tijdens de uitzending van de late night-talkshow gaan Mark Rutte (VVD), Emile Roemer (SP), Geert Wilders (PVV), Diederik Samsom (PvdA), Sybrand van Haersma Buma (CDA) en Alexander Pechtold (D66) met elkaar in debat over de belangrijkste thema’s van nu.

In plenaire en een-op-een-debatten gaan de lijsttrekkers onder leiding van Tijs van den Brink en Andries Knevel de discussie aan. “Wat gaat Europa ons kosten? Wie zorgt ervoor dat we onze baan houden? Welke lijsttrekker redt de huizenmarkt? En: hoeveel is onze gezondheid hen waard?“, aldus de omroep.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen