Bridget Maasland doet kookwedstrijd voor SBS 6

Foto: Nick van OrmondtBridget Maasland gaat naast de late editie van Shownieuws, ook een kookwedstrijd presenteren voor SBS 6. Het gaat om Menu van Oranje. Dat meldt het AD dinsdag. Menu van Oranje is een programma waarin professionele koks de strijd met elkaar aanbinden. De winnaar mag koken voor een bijzondere gelegenheid of een bijzonder gezelschap. In de Britse versie was de hoofdprijs bijvoorbeeld een plek in de keuken tijdens het verjaardagsfeest voor de koningin.

Maasland is al druk bezig met de opnames. De eerste aflevering is op 22 oktober, zo meldt het dagblad.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen