Jack Spijkerman niet afgeschreven door RTL 4

Foto: Kastermans FotografieJack Spijkerman is niet afgeschreven door RTL 4. Zijn tv-programma’s blijven gewoon te zien bij de zender. Dat heeft ze desgevraagd laten weten. Albert Verlinde suggereerde dinsdag dat RTL Spijkerman links laat liggen en zijn drie reeds opgenomen afleveringen van Echt Waar?! maar niet uitzendt. “Uiteraard gaan we deze nog uitzenden. Ze zijn voor de zomer opgenomen, maar niet aansluitend op de reeks uitgezonden vanwege het EK Voetbal“, stelt een RTL-zegsman echter. 

Bovendien wordt er ook gewerkt aan nieuw product, meldt de woordvoerder. “Ook Wat Vindt Nederland? komt terug, uiteraard met Jack.”

Verlinde kwam Spijkerman onlangs tegen, zei hij dinsdag op Q-music. “Ik zei: ‘Ik zie je helemaal niet bij RTL.’ Hij zei: ‘Ik zie mezelf ook niet. Ik weet niet wat er aan de hand is. Er liggen nog drie afleveringen Echt Waar die niet worden uitgezonden en ik zou het verkiezingsprogramma Wat Kiest Nederland gaan doen en daar heb ik niets meer voor gehoord.’

Toen zei ik: ‘Gelukkig kun je meedenken bij Talpa want daar word je voor betaald om in de denktank te zitten.’ Toen zei hij: ‘Nee, daar word ik ook niet ingeschakeld.’ Haha. Hij zit echt thuis. Hij zei: ‘Ik vermaak me kostelijk, maar ik doe helemaal niks.’

Zowel Echt Waar?! als Wat Vindt Nederland? zijn goed voor mooie kijkcijfers op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen