Van Velzen vindt Trijntje ‘schrikbarend goed’ in The Voice

Roel van Velzen behandelt Trijntje Oosterhuis niet langer als nieuweling in The Voice of Holland. Dat vertelde de zanger vrijdag op Radio 538. Van Velzen vindt dat Oosterhuis erg goed als coach. “Ik moet zeggen dat Trijntje het schrikbarend goed doet. Het is eigenlijk niet leuk meer. Ik heb na de tweede dag meteen tegen haar gezegd: ‘We gaan je niet meer als nieuweling behandelen, want je doet gewoon volop mee.’ Mensen vinden Trijntje heel erg interessant“, zegt hij.

De zanger stelt dat er massale interesse is in Oosterhuis. “En terecht. Ze is al jarenlang een gevestigde naam in Nederland en hoort in het rijtje Anouk en Ilse qua statuur. Daar zou ik ook graag mee willen werken.”

Inmiddels zitten de opnames van de audities er al op en heeft Van Velzen zijn team gevormd. “Ik heb zeker alles erin zitten wat ik nodig heb. Het leuke is natuurlijk om er niet te veel van te verklappen, maar er zitten een paar diamantjes weer tussen.”

Tot slot heeft Van Velzen nog een huishoudelijke boodschap. “Pas in de liveshows kunnen mensen natuurlijk stemmen, maar als mensen per se nu al ergens op willen stemmen, dan kun je The Voice nomineren voor de Televizier-Ring. Als je echt niets te doen hebt.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen