Presentatieteam RTL Sport Inside op de foto

Het presentatieteam van de nieuwe RTL 7-show RTL Sport Inside is vereeuwigd. De twee presentatoren Koert Westerman en Wilfred Genee zijn samen met drie vaste deskundigen op de foto gegaan ter promotie van het nieuwe programma. Dat heeft de zender vrijdag laten weten. RTL Sport Inside wordt vanaf maandag toegevoegd aan de vooravond van RTL 7. Elke avond zal de sportshow het om zeven uur opnemen tegen onder meer Hart van Nederland en RTL Boulevard.

Alle sporten passeren de revue in Sport Inside. Het voetbalnieuws wordt gebracht door Johan Derksen. Andere terugkerende gasten zijn onder meer Barbara Barend, Fatima Moreira de Melo en Dennis van der Geest.

In de eerste aflevering op maandag zijn Barend en Derksen te gast bij Genee.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen