SP-politici en VVD-politici tegenover elkaar in Lingo

Politici van de SP en VVD nemen het op 11 september tegen elkaar op in de spelshow Lingo van Lucille Werner. Een dag voor de Tweede Kamerverkiezingen vindt in de TROS-show een politiek gevecht om de groene ballen van Werner. Dat heeft de TROS donderdag gemeld. Het SP-team wordt gevormd door Kamerlid Harry van Bommel en gemeenteraadslid Nicole van Gemert, terwijl het VVD-team bestaat uit Kamerleden Cora van Nieuwenhuizen en Klaas Dijkhoff

De politici moeten tijdens de uitzending verschillende vijf-, zes-, zeven-, acht- en tienletterwoorden raden.

Lingo is dagelijks om 19.00 uur te zien op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen