Albert Verlinde in onderbroek

Albert Verlinde gaat uit de kleren. In het programma Bauers Zigeunernacht trekt hij donderdagavond zijn broek uit. Dat heeft de TROS aangekondigd. Verlinde is te gast in de tweede aflevering van de veel bekeken muziekshow met Frans Bauer. Ondeugende fans van de showkenner kunnen zich verheugen op pikante beelden. “Albert beleeft een onvergetelijke tijd op het zigeunerkamp en zingt gekleed in slechts een onderbroek het lied Singing in the Rain“, legt een zegsvrouw uit. 

Het belooft volgens de TROS een mooie aflevering te worden. “Albert en Frans zijn al ruim twintig jaar bevriend, maar op het zigeunerkamp in Hongarije leert Frans zijn gast van een nieuwe kant kennen.”

Ze brengen een bezoek aan het wereldberoemde Honderd Violen Zigeunerorkest, “en belanden samen in de slaapkamer van Bango Margit, de grootste zigeunerdiva van Oost-Europa“, vertelt de woordvoerster.

De uitzending begint om 20.30 uur op Nederland 1.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen