Talkshow Irene Moors niet eerder dan 2015

Foto: Nick van OrmondtIrene Moors verwacht dat de dagelijkse talkshow die zij ambieert in elk geval niet eerder op de buis komt dan in 2015. Dat vertelt de presentatrice op Radio 538. Veel media berichtten over de ambitie van Moors, maar ze benadrukt dat het toekomstmuziek is. “Laten we zeggen 2015. Het moet wel in de vooravond. Ergens rond vijf uur of half zes. Waar nu Dr. Phil zit. Op RTL 4. Maar zo lang die zondagmiddag blijft bestaan, is er nog geen ruimte, dus daarom is het ook een beetje non-nieuws.” 

Toch denkt Moors dat er nu wel een flink gat op te vullen is. “Ik vind het jammer dat het allemaal Engels is vanaf vijf uur, omdat het goedkoper is. Uiteindelijk moet er toch weer een leuke Nederlandse show komen met mensen en hun problemen, en af en toe een gezellige bekendheid erdoorheen.”

Voorlopig verwacht ze dat Life 4 You ‘nog jaren’ doorgaat. “Ik doe genoeg. Ik heb niets te klagen. Ik blijf sowieso altijd bij Carlo en ook Carlo blijft altijd zijn eigen projectjes zoeken en vinden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen