SBS 6 niet zelfverzekerd over nieuwe woensdagavond

SBS 6 zet woensdagavond weer een compleet nieuwe primetime-programmering neer met Dokter Tinus en De Lijf Show, maar er heerst een groot gebrek aan zelfvertrouwen bij betrokken partijen. Dat blijkt uit interviews met diverse media. Tv-baas bij SBS Remko van Westerloo liet openlijk weten te vrezen voor Dokter Tinus, omdat er zo weinig over gepraat wordt. En Marc-Klein Essink stelde dat zijn De Lijf Show het door de concurrentie wel erg moeilijk krijgt.

Van Westerloo heeft inhoudelijk wel veel vertrouwen in Dokter Tinus en De Lijf Show. “Al maak ik me over Dokter Tinus wel wat zorgen. Ja, de poster hangt in menig bushokje, maar er wordt nog te weinig over gepraat. Het is hoe dan ook bij SBS 6 nog een kwestie van een lange adem hebben“, zei hij.

Essink vreest de concurrentie. “We zitten op de woensdagavond, tegenover het voetbal en de verkiezingen, dat wel. Nee, ik probeer me niet van tevoren al in te dekken, maar het is de realiteit“, gaf hij aan.

Volgens Essink ligt het succes niet alleen aan de inhoud van de show. “Je kunt overal biefstuk met friet eten, maar de locatie en de manier waarop het wordt geserveerd, spelen ook mee.”

Dokter Tinus, een dramaserie over een plattelandsdokter, is om 20.30 uur te zien. De medische spelshow De Lijf Show volgt om 21.30 uur.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen