Evert Santegoeds vindt Albert Verlinde zuur

Evert Santegoeds vindt Albert Verlinde kinderachtig en zuur. Dat vertelde de showkenner woensdag op Radio 538. Verlinde was negatief over het exclusieve interview dat Santegoeds had met Estelle Cruijff in Shownieuws. “Je hebt altijd de gebruikelijke reacties van media die het niet hadden. Albert Verlinde was er een van. Hij heeft niet alleen een nieuwe bril nodig, geloof ik, maar hij kon het ook niet verstaan. Dat ligt dan aan zijn tv of zijn bereidheid om te luisteren.”

Onsportief, vindt Santegoeds de reactie van Verlinde. “Ik vond het een beetje kinderachtig om daar op die manier mee om te gaan. Alle media hebben gevochten om Estelle te krijgen. Alle programma’s. Zelfs Knevel & Van den Brink. Degenen die het niet hadden zijn altijd een beetje zuur. Dat was nu ook het geval, geloof ik.”

De presentator van RTL Boulevard vond het interview slecht verstaanbaar, inhoudelijk niet sterk en weinig bekeken. Santegoeds: “Er hebben meer dan een miljoen mensen gekeken en dat was de bedoeling van Estelle. Om iets meer van zichzelf te laten zien.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen