SBS 6 niet tevreden over Sterren Springen

Foto: SBSSBS 6-baas Remko van Westerloo is inhoudelijk nog niet tevreden over zijn zaterdagavondhit Sterren Springen op Zaterdag, een productie van Eyeworks. Dat vertelt de zenderdirecteur in het AD. Van Westerloo wil dat er stappen gemaakt worden. “Sterren Springen kan en moet nog beter. Presentator Gerard Joling was nog wat voorzichtig en zijn partnership met Tess Milne moet nog groeien. Ook de juryleden zitten er nog niet goed in. Het ontbreekt nog wat aan chemie“, vindt hij.

Toch was Sterren Springen wel de winnaar van Super Saturday, waarop de show de strijd aanging met Strictly Come Dancing en Beat the Best. “Ik had ingezet op 800.000 kijkers en ging er eigenlijk volledig vanuit dat Strictly Come Dancing van de AVRO daar ruimschoots boven zou zitten“, stelt Van Westerloo.

Strictly werd uiteindelijk derde met 879.000 kijkers en Sterren Springen deed er 1,4 miljoen. “Dat is een goed signaal voor een zender die van ver komt. Maar ik loop lang genoeg mee in deze wereld om te weten dat dit nog niet de grote ommekeer is.”

Volgende week wordt wederom spannend“, besluit hij.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen