Roemer en Rutte duelleren in verkiezingstalkshow

Foto: Nick van OrmondtEmile Roemer en Mark Rutte gaan op 3 september met elkaar in debat tijdens de eerste aflevering van de late night verkiezingstalkshow 1 voor de verkiezingen op Nederland 1. Dat heeft de EO dinsdag gemeld. Het is volgens de redactie van 1 voor de verkiezingen een logische keuze om de leider van de SP en de leider van de VVD tegenover elkaar te zetten in de openingsaflevering. “Ze zijn volgens de peilingen de twee gedoodverfde premierskandidaten“, stellen de makers.

1 voor de verkiezingen zal afwisselend worden gepresenteerd door het EO-duo Andries Knevel en Tijs van den Brink en het VARA-duo Jeroen Pauw en Paul Witteman. De EO’ers verzorgen de eerste aflevering.

Het programma komt live vanuit een grote tent in het centrum van Utrecht en zal elke werkdag om 23.00 uur te zien zijn.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen