Ron Link doet mee aan The Voice of Holland

Na de talentenshows Idols en Wie Wordt Tarzan? maakt Ron Link vrijdagavond zijn opwachting in de kijkcijferhit The Voice of Holland op RTL 4. Dat meldt het AD woensdag. Link speelde maandenlang de hoofdrol in de musical Tarzan, maar na het eindigen daarvan schopte hij het niet veel verder dan een aantal dinnershows. Nu wil de acteur, die enige tijd een relatie had met Jamai, zichzelf opnieuw bewijzen. Of hij daarin slaagt, blijkt in de tweede auditie-aflevering. 

Het is niet de eerste keer dat een musicalartiest meedoet aan The Voice of Holland. Eerder deden ook Charly Luske en Paul Turner mee aan de blinde audities.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen