Dit jaar niertransplantatie live op televisie

Foto: Rick NedersigtNa een openhartoperatie en een hersenoperatie, is een niertransplantatie de volgende operatie die live op televisie wordt uitgezonden in de show Operatie Live van Charles Groenhuijsen. Dat heeft omroep MAX bekendgemaakt. Het gaat volgens de omroep om een niertransplantatie ‘tussen familieleden’. Tijdens de uitzending op 31 oktober zullen deskundigen samen met presentator Groenhuijsen toelichting geven op de aandoening en de operatie zelf. 

Operatie live zal opnieuw te zien zijn op Nederland 1. De eerste editie trok twee jaar geleden 1,3 miljoen kijkers; de editie van vorig jaar noteerde 1,2 miljoen kijkers.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen