Terror Jaap schrikt van bloedende Patty Brard

Jaap Amesz heeft zijn deelname aan de tv-hit Sterren Springen op Zaterdag behoorlijk onderschat. Dat vertelt de realityster in De Telegraaf. Amesz vindt het bittere ernst. “Ik dacht: ‘Ze hebben een dikkerd nodig voor de hilariteit. Wat kan me gebeuren, hier ben ik’. Maar ik besef intussen dat me heel wat kan gebeuren. Bijna alle kandidaten zitten al met nek- of rugklachten bij de fysio. En ik ben heel erg geschrokken van Patty Brard, die met bloedende mond uit het water kwam”, zegt hij. 

Door zijn gewicht is het voor Amesz extra moeilijk om te schoonspringen. “Ik weeg helaas weer 220 kilo. Als ik mijn knieën op wil trekken, zit mijn buik in de weg. Het is echt een verschrikkelijke opgave. En ik ben nu al vanaf de zevenenhalve meter plank aan het gaan hè.

Je denkt: och het is gewoon in het water springen, zo erg is dat niet. Nou vergeet het maar. Vanaf veertien meter in het water springen betekent voor een normale man dat zijn scrotum ontploft. Dan ben ik al op de helft.”

Sterren Springen is zaterdag voor de tweede keer te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen