Nieuwe vaste vervanger Winston is een vrouw

De nieuwe vaste vervanger van Winston Gerschtanowitz in RTL Boulevard is een vrouw. Haar identiteit wordt onthuld in de uitzending van dinsdagavond. Dat zei de presentator dinsdag op Radio 538. RTL 4 moest op zoek naar een nieuwe vaste vervanger, omdat Humberto Tan de showrubriek heeft verlaten. “Ik kan zeggen dat het een verrassing zal zijn. Het zal iets zijn waarvan iedereen zal denken: dat hadden we niet verwacht, maar het is wel een heel leuke keuze“, aldus Winston.

De nieuwe presentatrice maakt zich via een live verbinding bekend. “We gaan live schakelen met mijn nieuwe vervanger. Althans, degene die de plek van Humberto gaat innemen en ook regelmatig de presentatiestoel van Boulevard gaat bezetten.”

Winston is blij met de versterking. “We zijn megablij met de keuze. Het is leuk om iemand te hebben die anders is dan de anderen ervoor. Het was een heel moeilijke zoektocht, hoor, want het is een lastig programma.

Verder wil Winston geen enkele hint geven. “Zelfs de crew weet het niet. Er zijn vijf mensen die het weten. That’s it. We gaan live schakelen in de show en dan weten ook zij het. Het is een ongelooflijk goed bewaard geheim. Het is ons gelukt.

Afgelopen zomer waren onder meer Froukje de BothJojanneke van den Berge en Lieke van Lexmond te zien als vervangers voor een week, maar volgens Winston kan het net zo goed een outsider worden.

RTL Boulevard is om 18.35 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen