Johnny en Leontine nieuw televisieduo

Johnny de Mol en Leontine Borsato vormen een nieuw televisieduo. Ze gaan samen het tv-programma Alles is Liefde presenteren voor SBS 6. Dat heeft de zender bekendgemaakt. Alles is Liefde is een programma waarin alles draait om de liefde. Iedere week zullen Johnny en Leontine de strijd aangaan om voor een vrijgezel de meest perfecte date te vinden. “Johnny en Leontine helpen je vinden, versieren, wakker schudden en opwindende dromen waarmaken“, aldus SBS. 

Het programma wordt geproduceerd door Talpa, het bedrijf van Johnny’s vader John de Mol. Het is nog niet bekend wanneer de eerste aflevering op tv komt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen