Nieuwe collega Eva en Merel is Leonie ter Braak

Foto: RTV OostDe nieuwe collega van Eva Jinek en Merel Westrik bij de ochtendshow Vandaag de Dag, is Leonie ter Braak. Ze is op 6 september voor het eerst te zien in de uitzending op Nederland 1. Dat is donderdag bekendgemaakt in De Telegraaf. Ter Braak werkte in het verleden bij RTV Oost en is nu al te zien als reporter in de ochtendshow. “Het is een jonge omroep met ambities, een club die risico’s durft te nemen. Hun liberale kijk op de wereld sluit aan bij mijn ideeën”, zegt ze.

Er is gekozen voor een derde presentatrice bij Vandaag de Dag, omdat de werkdruk van de huidige twee dames soms te groot werd.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen