Dolf Jansen elke dag in De Wereld Draait Door

Cabaretier Dolf Jansen gaat in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 12 september elke dag een conference verzorgen in De Wereld Draait Door van Matthijs van Nieuwkerk. Dat heeft de VARA vrijdag bekendgemaakt. DWDD keert maandag terug op tv en besteedt de eerste anderhalve week uitgebreid aandacht aan de politiek. Zo is Maurice de Hond er met een dagelijkse peiling en worden lijsttrekkers in de rubriek Meet DWDD ondervraagd door vaste talkshowgasten. 

De politieke specials van De Wereld Draait Door brengen overigens meer cabaret dan Dolf Jansen. “De cabaretiers van de rubriek Je Mist Meer Dan Je Ziet komen twee keer live in de studio“, kondigt de omroep aan.

Tijdens de verkiezingsuitzendingen worden nieuwe gasten geïntroduceerd, onder wie Volkskrant-columniste Sheila Sitalsing en schrijver Johan Fretz.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen