Boer Zoekt Vrouw-boer Henk krijgt recordaantal brieven

Nog nooit eerder kreeg een Boer Zoekt Vrouw-boer zo veel brieven als boer Henk uit het nieuwe seizoen van de boerendatingshow. Dat heeft de KRO verklapt. Smachtende vrouwen klommen massaal in de pen voor de 25-jarige melkveehouder uit Obdam. Hoeveel brieven hij precies heeft gekregen, verklapt Yvon Jaspers zondag pas in Boer Zoekt Vrouw, maar de redactie wil wel vast verklappen dat het record van boer Frank uit seizoen vijf is overtroffen. Hij kreeg er 1029. 

Boer Zoekt Vrouw is nog altijd zeer in trek bij de kijker. Het populairste programma van de Nederlandse televisie trok in mei 3,5 miljoen kijkers met de kick off-aflevering, waarin de nieuwe boeren zich voorstelden. Daarmee was het de meest bekeken kick off van de tv-show ooit.

Vanaf zondag is Boer Zoekt Vrouw weer elke week op de buis.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen