Koert Westerman vaste vervanger Wilfred Genee

Sportverslaggever Koert Westerman wordt de vaste vervanger van Wilfred Genee in het nieuwe dagelijkse sportprogramma RTL Sport Inside, dat maandag van start gaat op RTL 7. Dat heeft RTL bekendgemaakt. RTL Sport Inside zal elke werkdag om zeven uur ’s avonds voortbouwen op het succes van Voetbal International, het meest bekeken programma van RTL 7. Daar Genee ook VI blijft doen, zal hij regelmatig afwisselen met Westerman om overkill te voorkomen.

RTL 7 hoopt zich met het nieuwe dagelijkse sportprogramma nog beter te profileren als mannenzender. De zender noemt zich nu al de tweede voetbalzender van Nederland.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen