Mark Rutte interviewt Gerard Joling en Willeke Alberti

Foto: Nick van OrmondtVVD-leider Mark Rutte wordt voor even talkshowhost. Hij zit vrijdagavond naast Merel Westrik als co-presentator van het praatprogramma Half 8 Live, dat zijn laatste aflevering ingaat op Nederland 3. Dat heeft omroep WNL bekendgemaakt. Rutte en Westrik ontvangen twee gasten uit de entertainmentwereld, namelijk Gerard Joling en Willeke Alberti. Hij komt praten over zijn tv-hit Sterren Springen op Zaterdag, terwijl zij over de musical De Jantjes zal vertellen. 

Toch komt de demissionair premier ook zelf aan het woord. Hij zal vertellen over de huidige verkiezingscampagne. Voor dat onderwerp is ook politiek verslaggever Paul Jansen van De Telegraaf uitgenodigd.

Half 8 Live was de afgelopen zomer te zien als de zomerse opvolger van De Wereld Draait Door en was vanwege de lage kijkcijfers veelbesproken. Maandag begint Matthijs van Nieuwkerk aan een nieuw seizoen van DWDD.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen