SBS 6 zoekt volkszanger in nieuwe talentenjacht

SBS 6 gaat op zoek naar de nieuwe Dries RoelvinkFrans Bauer of Wolter Kroes. In een nieuwe tv-zoektocht moet dé nieuwe volkszanger van Nederland gevonden worden. Dat bevestigt de zender aan Novum Nieuws. Vermoedelijk begint de volkszender in het nieuwe jaar aan het programma. “We voeren vergevorderde gesprekken met Talpa over het nieuwe programma. Maar het verkeert nog in een hele premature staat, dus we kunnen er nog niet veel over zeggen.” 

De vorige talentenjacht die Talpa voor SBS 6 maakte, werd een grote flop. The Winner Is, hier met Beau van Erven Dorens aan het roer, was ook in Duitsland geen succes met Linda de Mol als presentatrice.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen