Nieuwe leerling in SpangaS: wel of geen hoofddoekje?

De NCRV introduceert dit najaar twee nieuwe personages in haar succesvolle jeugdsoap SpangaS. Eén daarvan is Meral, die worstelt met de vraag of ze nou wel of geen hoofddoekje wil dragen. Dat heeft de omroep maandag laten weten. Met Meral brengen de makers een nieuw moslimpersonage in de serie. “Meral heeft een sterke persoonlijkheid en is moslim. Ze draagt geen hoofddoek want daar is ze nog niet klaar voor en misschien wel nooit“, omschrijft een woordvoerster. 

De andere nieuwe leerling is Raphael, een ‘knappe, uitdagende en brutale jongen’. “De meisjes zijn best wel onder de indruk van de prachtige eigenzinnige jongen. Maar dat gaat er snel af als hij (aanvankelijk) niet geïnteresseerd lijkt in meisjes. Ook niet in jongens.

SpangaS keert op 10 september terug op de buis.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen