Danny Froger zegt fabrieksbaan op voor showcarrière

Nu hij meedoet aan de tv-show Strictly Come Dancing en meer boekingen voor optredens krijgt, stopt Danny Froger met zijn baan in een fabriek. Dat heeft hij laten weten aan Novum. De zoon van René Froger wil zich volledig richten op zijn showcarrière. “Het gaat zo goed nu. De aanvragen voor optredens stromen binnen. Het wordt te druk. Ik moet soms om 06.00 uur beginnen in de fabriek en daarna nog ’s avonds het podium op. Dat wordt te zwaar, maar ik ga het missen.”

Froger heeft een showcarrière altijd op afstand gehouden, omdat zijn vader al een bekende zanger is. “Eén bekende artiest in de familie is voldoende, vond ik. Maar het is toch achterlijk te ontkennen dat ik simpelweg ontzettend graag zing? Het zou zonde zijn daar niets mee te doen. Zeker als mensen me nog leuk vinden klinken ook.

Mocht het toch niets worden, dan ga ik net zo makkelijk terug“, besluit hij.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen