Sara Kroos met improvisatieprogramma bij VARA

Geplaatst op ma 30 jul 2012 om 15:02

Foto: Rogier VeldmanSara Kroos komt op tv met een zelf bedacht improvisatieprogramma. De eerste aflevering is in september te zien bij de VARA op Nederland 3. Dat heeft haar management maandag laten weten. Het programma heet In Goed Gezelschap. “Sara Kroos en Thomas van Luyn presenteren en spelen mee met hun collega’s Georgina Verbaan en Pieter Derks en wisselende gastspelers, onder wie Jörgen Raymann en Leon van der Zanden“, legt een persvoorlichter uit.

Het moet een gevarieerd programma worden. “Met taal, spel en muziek improviseren zes spelers in creatieve, slimme en originele improvisatie-opdrachten vanuit de setting van een Amsterdamse comedyclub.

In Goed Gezelschap is ontstaan op een maandagavond in het Betty Asfalt Theater in Amsterdam. Sara Kroos vroeg een aantal collega’s om een avondje te improviseren en al gauw voegde Thomas van Luyn zich bij de vaste kern.

Nu wordt de theatershow een tv-show. De eerste aflevering is op maandag 3 september om 21.25 uur op Nederland 3. De opnames vinden plaats in het Werktheater in Amsterdam.
20 Reacties op “Sara Kroos met improvisatieprogramma bij VARA”


 1. Stick

  Jammer dat ze niet leuk is

 2. Ollie

  Totaal niet leuk

 3. MicheldeB

  Maar Van Luyn wel!

 4. uk

  Wel leuk!!!

 5. Henk de Ruiter

  Eindelijk wat talenten op improvisatie gebied bij mekaar, ben benieuwd, zou leuk zijn als het theatersport niveau hoog houdt.

 6. Rianne

  Hopelijk doet ze het daar beter dan destijds in de Lama’s. Want toen vond ik haar niet grappig.

 7. Ome Frans

  Kroos is wel grappig

 8. Kirth Gersen

  Kroos is eng, heel eng. Zelfingenomen, hysterisch, niet leuk, onaangenaam. Past prima bij de VARA, dat weer wel.

 9. wauter

  Een Lama spin off dus. En dat was by far het slechtste programma ooit. En Sara Kroos….brrrr zo`n lesbienne die moet bewijzen dat vrouwen ook grappig kunnen zijn. Claudia de Breij idem.

 10. Anoniem

  Wauter heeft dus geen humor,dat is wel duidelijk.

 11. flapdrol

  sara kroos is niet grappig en ze zal ook niet grappig worden! ze heeft het gewoon niet!

 12. Anoniem

  ah fijn de lama’s weer terug jammer van Kroos alleen

 13. kritische kijker

  Leuk idee. Ook beide caberatiers kunnen er iets van maken. Weer eens een leuk idee voor een programma. ja leuke programma’s komen nu eenmaal niet uit de koker van Sjonnie Oerlemans cs :)

 14. Apestaartje Komma

  Alwéér nieuwe wijn in oude zakken. De creativiteit is ver te zoeken. Ach, beter goed gepikt dan zelf verzonnen, lijkt het wel.

 15. mario

  Oh vreselijk deze vrouw!

 16. Den Draaiert Joost

  Jammer dat Kroos meedoet, maar voor de rest lijkt het mij erg leuk.

 17. Bram Biester

  Kroos is een k**wijf. Kijk maar eens naar P&W hoe ze zich toen misdroeg. Getverderrie. Nadat ze op de radio kwam, moeten we nu ook op tv met haar gepest worden. reden om niet te kijken, ondanks al die andere talentvolle mensen…

 18. Ben

  Wordt een top programma! ;-) Let maar op…

 19. dagelijks wachten

  Lijkt me leuk, ik ga kaarten bestellen!

 20. claire

  Sara is toevallig een toppertje en zeker wel grappig! ! Leuk programma

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.