Sara Kroos met improvisatieprogramma bij VARA

Foto: Rogier VeldmanSara Kroos komt op tv met een zelf bedacht improvisatieprogramma. De eerste aflevering is in september te zien bij de VARA op Nederland 3. Dat heeft haar management maandag laten weten. Het programma heet In Goed Gezelschap. “Sara Kroos en Thomas van Luyn presenteren en spelen mee met hun collega’s Georgina Verbaan en Pieter Derks en wisselende gastspelers, onder wie Jörgen Raymann en Leon van der Zanden“, legt een persvoorlichter uit.

Het moet een gevarieerd programma worden. “Met taal, spel en muziek improviseren zes spelers in creatieve, slimme en originele improvisatie-opdrachten vanuit de setting van een Amsterdamse comedyclub.

In Goed Gezelschap is ontstaan op een maandagavond in het Betty Asfalt Theater in Amsterdam. Sara Kroos vroeg een aantal collega’s om een avondje te improviseren en al gauw voegde Thomas van Luyn zich bij de vaste kern.

Nu wordt de theatershow een tv-show. De eerste aflevering is op maandag 3 september om 21.25 uur op Nederland 3. De opnames vinden plaats in het Werktheater in Amsterdam.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen