Omroep MAX gaat cruisen

Omroep MAX komt met een realityserie waarin de crewleden en passagiers van een cruiseschip centraal staan. De reeks heet Een Wereld Op Zee. Dat heeft de omroep bekendgemaakt. Een Wereld Op Zee probeert zo veel mogelijk facetten te belichten. “Van kapitein, cruisedirector en chef-kok tot kleermaker, dj en bloemist. Maar ook van een ervaren, mondige cruise-passagier tot een eerste bezoeker. Zij vormen de hoofdkarakters in de serie en door hun ogen ervaren we een wereld op zee.

De eerste aflevering is op 24 september. De reeks zal elke maandag om 19.25 uur te zien zijn op Nederland 1.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen