Omroep MAX gaat cruisen

Geplaatst op ma 30 jul 2012 om 14:44Omroep MAX komt met een realityserie waarin de crewleden en passagiers van een cruiseschip centraal staan. De reeks heet Een Wereld Op Zee. Dat heeft de omroep bekendgemaakt. Een Wereld Op Zee probeert zo veel mogelijk facetten te belichten. “Van kapitein, cruisedirector en chef-kok tot kleermaker, dj en bloemist. Maar ook van een ervaren, mondige cruise-passagier tot een eerste bezoeker. Zij vormen de hoofdkarakters in de serie en door hun ogen ervaren we een wereld op zee.

De eerste aflevering is op 24 september. De reeks zal elke maandag om 19.25 uur te zien zijn op Nederland 1.


14 Reacties op “Omroep MAX gaat cruisen”


 1. uk

  Niet leuk!!

 2. JimmyJames

  Omroep MAX is voor oudjes, sorry, voor de senioren. Dus we verwachten niet alleen jong spul maar ook liefdeskoppeltjes te zien die op hun oude dag nog van bil willen gaan in cruise-atmosfeer…

 3. Anoniem

  @ Jjimmy James Als je wist waar ze in het bejaardenhuis naar keken , een kwartier terug? gezellig naar RTL4

 4. Mark

  Cruisen is toch een term uit de seksindustrie? :lol:

 5. william

  Het probleem van omroep Max is, dat ze een doelgroep hebben, bejaarden.

  Ik heb ook van die buren, de hele dag thuis zitten en bijhouden wanneer ik thuis kom en naar bed ga.
  Ze gluren zelfs!

  Als ik een vuilnis zak weg gooi is dat voor hun heel veel nieuws.
  En maar roddelen achter je rug om.

  Buurman was 57 jaar en ging met pensioen, en maar beweren dat ze altijd hard gewerkt hebben.
  Onze genaratie moet nog tien jaar langer door werken, daar hoor ik ze niet over.

  Omroep Max zend kinderachtige programma’s uit, of bejaarden achterlijk zijn.

  Zijn ze niet, maar ze vervelen zich zo.

  Ik hoop dat ik niet zo oud word, heel dag in een stoel zitten en alles in de gaten houden.

 6. Matt

  Eigen produktie of buitenlands?

 7. Johnny M.

  Lijkt me toch weer eens wat anders en vernieuwend.

 8. Anoniem

  @ William Graag een beetje respect voor mensen die na 43 jaar (14 t/m 57) gewerkt hebben.
  De huidige jeugd moet dan wel 2 jaar langer (met 57 jaar zijn vaak regelingen ontstaan om de jeugd ook een kans te geven te kunnen werken/plaatsje vrij maken) maar gaan ook veel langer door met de studie en werken pas vanaf hun 20-25 ste jaar) Daarbij zullen ze ook gemiddeld veel ouder worden.
  Dat het vervelende gluurders zijn,geeft jou niet de vrijheid alle ouderen zo onheus te beschuldigen van luiheid.
  Wat je van omroep Max zegt is ook mijn mening.
  Dat jij niet oud wil worden om in een stoel te gaan zitten is je goed recht,maar als een ander dat prettig vind moet hij dat zeker niet laten.
  Ieder zijn meug. Ga eens op de koffie bij die mensen en vraag waarom ze je zo volgen,misschien is het helemaal niet zo,maar heb jij last van achtervolgings ideeën.
  Lijkt mij althans niet interessant om te kijken hoe laat mijn buren te bed gaan.

 9. Anoniem

  is al te zien op you tube of cunard queen mary2 videos, echte oceanliners van cunard.. prachtig. maar of het op tv ook zo leuk wordt?

 10. kijker

  Hoor ik de stem van Dennis v.d. Geest bij het programma OP WEG NAAR LONDEN? Dat programma is echt niet alleen voor bejaarden. En zo zijn er bij omroep Max veel leuke programma’s.

 11. Apestaartje Komma

  Wat een gezeur over een programma dat nog moet worden uitgezonden! Wie niet kijken wil, die kijkt niet, simpel toch? Al die vooroordelen, om misselijk van te worden.
  Nee, dan de jeugd, klasse! :-( Vrijheid, blijheid!

 12. knippie

  De jeugd vergeet geloof ik dat de ouderen[65] en ouder al van hun 14 tiende werkten,dus de meesten hebben 47 tot 50 jaar gewerkt,mag je dan eindelijk gaan zitten,cruisen of wat ever?Ik denk dat zei niet aan zo veel jaren arbeid komen,de meesten zijn al moe als ze aan werk denken,vakantie,s weekenden in de kroeg komt eerst,Iedereen moet bijspringen om op te passen,hebben wij allemaal zelf gedaan en toch samen gewerkt,dus suc6 en misgun de ouderen niet hun rust.

 13. L

  De jeugd vergeet helemaal niet dat sommige ouderen al jong aan de slag zijn gegaan, maar ook niet dat veel ouderen gestudeerd hebben en pas rond hun 20e – 25e aan hun werkzame leven begonnen.
  Zoals ik ook vermoed dat de meeste ouderen best weten dat onder de huidige werkzamen een flinke groep is die niet gestudeerd heeft en dus ook al ver voor zn 20e aan de slag is gegaan.
  Kortom: wie weet moeten we wat minder in wij en zij denken en kijken hoe wel samen de uitdagingen waar we nu voor staan kunnen oplossen. Als we allemaal wat inleveren kunnen we allemaal op cruise. Misschien niet de wereld rond, maar een rondje Zuid-Europa moet toch kunnen. En als MAX daar dan een tv-programma van wil maken, prima toch.

 14. Repelsteeltje

  @L. Misschien kan je het beter omdraaien: Niet sommige ouderen maar veel, en niet veel ouderen maar sommigen.
  De ouderen van nu leefden in een andere tijd waarin alleen de rijken en uitzonderlijke gevallen konden studeren, jij gaat er blijkbaar voor het gemak vanuit dat bijna iedereen die ouder is dan 60 jaar heeft doorgeleerd voor nitwit en co.
  En inderdaad weten veel ouderen ook wel dat het leven voor veel jonge mensen geen rozengeur en maneschijn is. Degene die het niet (wil) weten dat is hetgeen waar jong en oud last van heeft. Kijk maar naar de huidige regering. Ouwe zakken en/of langstudeerders. Kijk maar naar de top van de zorginstellingen, geprivatiseerde overheidsinstellingen, etc. Daar wordt jong en oud niet wijzer van, behalve als je zelf tot die groepering behoort. Het is een klein groep die een grote groep in de houdgreep heeft.
  Er zijn nog steeds mensen met minder geld dan met meer geld. En die delven in elk opzicht en in elke generatie het onderspit.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.