Imca Marina: ‘Carrière-impuls door tv-show Ali B’

Imca Marina heeft het gevoel dat haar zangcarrière een nieuw leven is ingegaan door haar deelname aan het tv-programma Ali B Op Volle Toeren van de TROS. Dat vertelt de zangeres in De Telegraaf. Marina is Ali dankbaar. “Deze opleving heb ik te danken aan Ali B die samen met Brace met mij Op Volle Toeren heeft gedaan. Ik heb die twee echt in mijn hart gesloten, en zij mij denk ik ook wel een beetje, haha. Al die optredens leveren me zelfs aandacht op van jongere mannen.”

Dit najaar schittert Marina zelfs in de grote tv-show Strictly Come Dancing. “Dat kwam voor mij totaal onverwacht”, zegt ze. „Maar ik heb besloten om ervoor te gaan. De komende weken worden zwaar, want buiten de vele repetities en de liveshows straks was ik ook net bezig met mijn nieuwe single, die in augustus zal uitkomen.”

Alles valt daarom samen en ik heb het gevoel hiermee wéér een nieuwe fase in mijn carrière te beginnen.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen