RTL 4’s Bachelor haalt uit naar Sterretje

Foto: RTLLars Vreugdenhil, bekend van de RTL 4-datingshow De Bachelor, heeft met kromme tenen gekeken naar de RTL 5-datingshow In Love With Sterretje van realityster Tony Wyczynski. Dat bekent hij in weekblad Weekend. Vreugdenhil vindt het een slap aftreksel van de show waar hij in zat. “Sorry dat ik het zeg, maar dat is toch een beetje een goedkope versie van De Bachelor. Zo’n Tony is toch een wat ander type dan ik ben en het programma haalt het niet bij De Bachelor“, zegt hij.

Zelf zou Vreugdenhil niet weer eens meedoen aan een datingshow. “Ik doe dingen meestal geen twee keer. Maar ik heb er geen spijt van, want ik vond het eerlijk gezegd heerlijk om in het middelpunt van de aandacht te staan. En we hebben een prachtig programma gemaakt.

Ik dacht ook eigenlijk dat er dit jaar een vervolg op zou komen, maar niet dus.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen