GTST-Dilan: ‘Seksscene met Bing? Super lekker!’

Geplaatst op Tue 03 Jul 2012 om 13:19

Dilan Yurdakul vond het niet moeilijk om een seksscène op te nemen voor Goede Tijden Slechte Tijden. Dat vertelt ze aan Televizier. Haar personage Aysen dook het bed in met Bing. Hoe vond ze dat? “Nou, super lekker! Nee, we werden heel goed voorbereid en het was gewoon een choreografie, een dans. Het was zo technisch; er kwam geen gevoel bij. Mijn vader had er wat meer moeite mee. Toevallig keken we samen naar die scène en hij moest ineens heel nodig een tafel verplaatsen.” 

Yurdakul is trots op haar rol in de serie. “Ik keek als jong meisje al naar de soapserie en het is natuurlijk heel raar dat ik er nu zelf in speel. Ik ben nu ook een van hen. Ik had niet verwacht dat het zo leuk zou zijn.”

Toch kijkt ze nu al verder. “Het liefst zou ik in een mooie speelfilm of serie zoals Vuurzee willen spelen. Ik zit nu nog goed bij GTST en ik ben er nog lang niet uitgeleerd. Maar ik hoop wel dat er een keer iets anders op mijn pad komt, zodat ik me dan weer verder kan ontwikkelen.”

Naast GTST, heeft Yurdakul veel andere bezigheden. “Ik doe twee universitaire studies en ik moet nog een jaartje. Ik studeer Duitse Taal en Cultuur en Europese Studies. De eerste paar maanden dat ik in GTST meespeelde, waren heel lastig; GTST is namelijk een fulltimebaan.

Je bent eigenlijk elke dag in de studio en we draaien van zeven uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds. Maar nu heb ik het iets rustiger qua verhaallijn en ben ik vaker vrij.”
22 Reacties op “GTST-Dilan: ‘Seksscene met Bing? Super lekker!’”


 1. Sieneke

  Respect.

 2. Zonnestraaltje.

  Wanneer ga je weg uit GTST, je zorgt alleen maar voor ellende.

 3. hey hoi

  dubbel respect.

 4. Peter

  Ondanks haar verotte karakter in de serie, is het een leuke meid om te zien. Heb wel een zwak voor haar.

 5. Anonymous

  Lekker bedoelje.

 6. Richie

  Ik ken haar verder niet, want ik kijk nooit GTST, maar respect idd. Fulltimebaan + 2 universitaire studies. Knap hoor! En grappig: “(…) hij moest ineens heel nodig een tafel verplaatsen.” :lol:

 7. vinn

  Ik ben één van de weinige geloof ik die Aysen wel leuk vind,
  Ze is lekker recht voor haar raap en doet wat ze wil, ik hou er wel van! Ze is ook nog een mooie verschijning, geld ook voor haar zusje

 8. Mark

  Domme mensen weer hier die soap en werkelijkheid niet uit elkaar kunnen houden. Trieste leventjes…

  Net als al die vrouwen die hier lopen te piepen dat Bing eruit moet, omdat…

 9. Richie

  @Mark

  Waarom meervoud? Er is er hier maar eentje die haar aanvalt op acties van haar personage in de serie.

 10. Lies

  spoiler alert: cliffhanger GTST: http://www.youtube.com/watch?v=MDHyTSJrYCI

 11. Anonymous

  Aysen is leuk. Eindelijk een bitchy character in die serie. :)

 12. jeez

  “Mijn vader had er wat meer moeite mee. Toevallig keken we samen naar die scène en hij moest ineens heel nodig een tafel verplaatsen.”

  ..omdat haar vader een boner kreeg? ik kan geen andere reden bedenken :’)

 13. Anonymous

  Benieuwd of Dilan nog zo graag met ‘Bing’ in bed ligt als ze dit heeft gelezen:
  http://www.mediacourant.nl/?p=127597

 14. Marilou

  Jeez, wat een smerige opmerking die laatste zin.

 15. Peter

  @Mark: dus dat. Ik moet daar altijd erg om lachen dat het karakter in een serie en het werkelijke karakter van de acteur in deze, heel verschillend kan zijn. Mensen zitten dan blijkbaar zo ‘in’ de serie dat ze dit voor waarheid aannemen dat ze in werkelijkheid ook dat karakter hebben. Triest :-).

 16. Danny van der Sluys

  Jeez: Van zijn eigen dochter…? Wat ben jij nou voor een vaag type..?!?

  Ik vind Asyen een cool karakter en hoop dat ze nog lang mee zal spelen. Acteren kan ze zeker en is nog een leuke verschijning ook. Daarnaast spreekt haar rol als power-girl mij zeer aan.

 17. Richie

  @jeez

  Ik hoop dat jij geen kinderen hebt… :?

 18. Televisiezender 68

  Is dit nu echt zo groot nieuws voor de mediacourant dat het hier op de site moet verschijnen?

 19. Tinus

  Nou,als ik een keer met dat wijf aan de slag gaat, dan moet die pa maar beter een compleet verhuisbedrijf beginnen want met één tafeltje verzetten ben ik nog niet klaar. Ik laat haar alle hoeken eens goed zien HA HAHA

 20. Shanna

  Sharia op je hoofd, Tinus!!

 21. Floyd-Freakkk

  sex-scene in gtst….???????
  nog nooit echte tieten en konten gezien vol t scherm, bij goede tijden….!!!!!!
  laat staan een flamousje…..!!!!!!!!
  alleen maar zoenen tussen wat lakens……..

 22. Anonymous

  Ik was invaller van Bing op deze draaidag, mensen!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.