GTST-Dilan: ‘Seksscene met Bing? Super lekker!’

Dilan Yurdakul vond het niet moeilijk om een seksscène op te nemen voor Goede Tijden Slechte Tijden. Dat vertelt ze aan Televizier. Haar personage Aysen dook het bed in met Bing. Hoe vond ze dat? “Nou, super lekker! Nee, we werden heel goed voorbereid en het was gewoon een choreografie, een dans. Het was zo technisch; er kwam geen gevoel bij. Mijn vader had er wat meer moeite mee. Toevallig keken we samen naar die scène en hij moest ineens heel nodig een tafel verplaatsen.” 

Yurdakul is trots op haar rol in de serie. “Ik keek als jong meisje al naar de soapserie en het is natuurlijk heel raar dat ik er nu zelf in speel. Ik ben nu ook een van hen. Ik had niet verwacht dat het zo leuk zou zijn.”

Toch kijkt ze nu al verder. “Het liefst zou ik in een mooie speelfilm of serie zoals Vuurzee willen spelen. Ik zit nu nog goed bij GTST en ik ben er nog lang niet uitgeleerd. Maar ik hoop wel dat er een keer iets anders op mijn pad komt, zodat ik me dan weer verder kan ontwikkelen.”

Naast GTST, heeft Yurdakul veel andere bezigheden. “Ik doe twee universitaire studies en ik moet nog een jaartje. Ik studeer Duitse Taal en Cultuur en Europese Studies. De eerste paar maanden dat ik in GTST meespeelde, waren heel lastig; GTST is namelijk een fulltimebaan.

Je bent eigenlijk elke dag in de studio en we draaien van zeven uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds. Maar nu heb ik het iets rustiger qua verhaallijn en ben ik vaker vrij.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen