Jessica Mendels blijft in gesprek met RTL

Jessica Mendels is ondanks haar zwangerschap en daarmee samenhangende vertrek bij Campinglife nog steeds in gesprek met RTL 4. Dat geeft de presentatrice aan in weekblad Weekend. Mendels zet haar tv-carrière ook naar haar bevalling maar al te graag voort. “Mijn contract eindigde altijd in februari en in juni begint het dan opnieuw. Maar in maart wist ik dat ik zwanger was. Ik ben nog wel in gesprek met RTL voor andere programma’s“, legt de RTL-presentatrice uit. 

In CampingLife wordt Mendels vervangen door René Pluijm. “Campinglife kan ik niet meer doen vanwege mijn zwangerschap. Er stond ergens dat ik ontslagen ben, maar dat is niet zo. Ik ben nu twintig weken zwangeren Campinglife opnemen is dan gewoon te zwaar.”

Het zijn lange draaidagen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, stelt Mendels. “Om half tien in de avond gaat de camera pas uit. Daarna moeten we nog eten en bespreken wat we de volgende dag gaan doen. Voordat je in bed lig, is het dan zo twaalf uur. En de volgende ochtend moet je tussen zes uur en half zeven weer bij de make-up zijn.

In een interview met Party in mei zei Mendels nog ontzettend te balen van haar vertrek. “Deze klap heb ik totaal niet zien aankomen en ik was dan ook even flink van slag door de mededeling van RTL. Maar ja, het is niet anders. Wat wel weer heel apart is, is dat in dezelfde week dat ik ben ontslagen, ik erachter kwam dat ik zwanger ben“, zei ze toen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen