Na Generatie 2010 nu Opvoeden Doen Zij Zo

Foto: NTRHoewel de NCRV de stekker uit haar programma Generatie 2010 heeft getrokken, hoeven liefhebbers van het genre niets te missen. Omroep NTR komt namelijk met Opvoeden Doen Zij Zo. Dat heeft ze deze week bekendgemaakt. In Generatie 2010 werden gezinnen met kinderen uit 2010 gevolgd. Als vervanging presenteert Nederland 1 in september Opvoeden Doen Zij Zo, ‘waarin gedurende langere tijd drie gezinnen met opgroeiende kinderen van nabij worden gevolgd’. 

Opvoeden Doen Zij Zo volgt acht afleveringen lang drie gezinnen. “De drie gezinnen zijn verschillend qua samenstelling en achtergrond“, legt de omroep uit.

De eerste aflevering is op 13 september, om 19.30 uur op Nederland 1.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen