Corine Boon terug op de buis bij RTL

Na twee jaar afwezigheid keert Corine Boon in september terug op de buis. Ze gaat voor RTL 4 elke zaterdagmiddag het nieuwe programma Droom van een Tweede Huis aan elkaar praten. Dat heeft producent Telegraaf Media laten weten. Droom van een Tweede Huis, gesponsord door DroomParken, laat zien hoe men kan beleggen in recreatiewoningen. Boon begeleidt in elke aflevering kandidaten die zo’n woning willen kopen. Ze laat hen alle mogelijkheden zien.

Het laatste programma dat Boon presenteerde was Moeders van Nu, in 2010 te zien bij SBS 6. Een aantal jaar daarvoor was ze nog het gezicht van de succesvolle programma’s CampingLife en Eigen Huis & Tuin.

Droom van een Tweede Huis zal vanaf zaterdag 8 september wekelijks om 16.30 uur zien zijn bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen