Joop Braakhekke in jury RTL 5-show Topchef

Geplaatst op di 31 jul 2012 om 12:13

Joop Braakhekke is jurylid in het nieuwe seizoen van het dagelijkse RTL 5-programma Topchef. Dat heeft de tv-zender dinsdag laten weten. Topchef keert terug in een volledig nieuw jasje. Onderdeel daarvan is dat het programma een onafhankelijke driekoppige jury krijgt. De twee vaste juryleden zijn Braakhekke en culinair journalist Mara Grimm. “Wekelijks schuift een wisselende tweesterrenchef aan om de jury compleet te maken“, legt een woordvoerster uit.

Elke week leiden chefs Robert Kranenborg en Julius Jaspers een brigade van acht kandidaten op. Op maandag starten de kandidaten aan de grote uitdaging en dagelijks valt er een kandidaat af. Slechts vier van hen kunnen een plek veroveren in de Topchefbrigade om het op te nemen tegen een sterrenrestaurant op vrijdag.

De jury bepaalt aan het einde van de week of het de Topchefbrigade is gelukt om de Sterrenbrigade eruit te koken.

Topchef begint op 27 augustus en zal elke werkdag tussen 19.00 en 20.00 uur te zien zijn.
12 Reacties op “Joop Braakhekke in jury RTL 5-show Topchef”


 1. The Best

  Joopie knalpijp in de jury, Gezellig

 2. Coeus

  We wachten het af.

 3. flapdrol

  goh, dan hebben de roepen om aandacht de afgelopen weken in MC toch zijn vruchten afgeworpen voor jopie…

 4. Anoniem

  Hij vond het toch allemaal maar waardeloos die kook programma’s op RTL ?
  En nu zelf meewerken ana zo’n programma.

 5. matijn

  lijkt me beter als elke dag een chef afvalt. die kunnen best wat kilo’s missen.

 6. Apestaartje Komma

  Joop Braakhekke is niet eens kok!

 7. Richard

  Brrrrr..vind Braakhekke een zuipend vreemd meneertje…begin nu al te braken :D Haha nee leuk dat ie weer een klus heeft.

 8. Den Draaiert Joost

  Hoe help je een leuk programma naar de filistijnen. Joop Braakhekke erbij halen met zijn irritante gekwebbel. Ik haak af.

 9. Chef

  Ik vond Topchef al het leukste programma op de Nederlandse tv, maar het feit dat ze zich elk seizoen weer weten te vernieuwen, maakt het nog verrassender en leuker!

 10. Ome Frans

  24 Kitchen is voldoende. De rest van de kookprogramma’s kunnen weg.

 11. Anoniem

  Het programma is net een maand geleden voorbij en nu al weer over ruim een maand weer reeks. Beetje te snel eigelijk, hadden ze niet beter kunnen wachten tot Oktober.

 12. martin de eurokok

  vind het leuk dat joop het doet ik ben een groot bewonderaar van hem maar die 2 kapsones koks vreselijk vind ik die 2 wt een blaery hebben die 2 bah joo en ik zijn een leuk koppel voor op tv lachen gieren en brullen heb al een programma gehad op tv nh met hem in zijn zaak humorvol dat hebben de mensen nodig ik begrijp er geen snars van dat serieuse gedoe je kan ook perfekt koken met humor en selenderwijs mensen die mee doen zijn veel te angstig en verder waardeloos jammer voor mijngabbertje joop en joop laat je niet in de lure leggen martin

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.