Joop Braakhekke in jury RTL 5-show Topchef

Joop Braakhekke is jurylid in het nieuwe seizoen van het dagelijkse RTL 5-programma Topchef. Dat heeft de tv-zender dinsdag laten weten. Topchef keert terug in een volledig nieuw jasje. Onderdeel daarvan is dat het programma een onafhankelijke driekoppige jury krijgt. De twee vaste juryleden zijn Braakhekke en culinair journalist Mara Grimm. “Wekelijks schuift een wisselende tweesterrenchef aan om de jury compleet te maken“, legt een woordvoerster uit.

Elke week leiden chefs Robert Kranenborg en Julius Jaspers een brigade van acht kandidaten op. Op maandag starten de kandidaten aan de grote uitdaging en dagelijks valt er een kandidaat af. Slechts vier van hen kunnen een plek veroveren in de Topchefbrigade om het op te nemen tegen een sterrenrestaurant op vrijdag.

De jury bepaalt aan het einde van de week of het de Topchefbrigade is gelukt om de Sterrenbrigade eruit te koken.

Topchef begint op 27 augustus en zal elke werkdag tussen 19.00 en 20.00 uur te zien zijn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen